Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

KijkopWelzijn bezorgt brunch aan de deur

BARENDRECHT- Vanwege het warme weer zou op woensdag 12 augustus wederom de picknick van KijkopWelzijn in complex Paardenburg worden geannuleerd. De week voorafgaand was dat ook al het geval. Echter is gekozen om hier pakketjes van te maken en dit bij de mensen thuis te bezorgen.

Het warme weer maakte dat het onverantwoord was om op het heetst van de dag buiten te zitten. De aanmeldingen kwamen veelal van de wat oudere bewoners die het wel gezellig vonden om samen een picknick te nuttigen. KijkopWelzijn koos ervoor om de activiteit niet nogmaals te annuleren, maar deze op een andere manier vorm te geven.

Miranda Groen, wijkwerker bij KijkopWelzijn, licht toe: “Je hoopt altijd op goed weer met buitenactiviteiten. Maar dit was helaas letterlijk teveel van het goede. Om de bewoners niet nogmaals teleur te stellen, hebben we gekozen om de producten te verdelen en aan de deur te brengen. En iedereen was blij! Uiteraard was het jammer dat we de ontmoeting niet hebben kunnen organiseren zoals in eerste instantie de bedoeling, maar dit was een geslaagd alternatief!”.

De picknick was een activiteit van het zomerprogramma. Heel de zomer organiseerde KijkopWelzijn activiteiten voor volwassenen en senioren, zowel op vaste locaties als in de wijken. Kijk voor meer informatie op www.kijkopwelzijn.nl.

Meer berichten