Poespoes houdt van rust.
Poespoes houdt van rust.

Poespoes zoekt een baas

Algemeen

REGIO - De Dierenstee is vanwege het coronavirus nog steeds gesloten. Er wordt alleen op afspraak gewerkt.
Een van de katten die in De Dierenstee op een nieuwe baas wacht is Poespoes, een Maine Coon van zeven jaar oud. Poespoes is een lieve en rustige dame, die duidelijk weet wat ze wel en niet wil. In een nieuwe omgeving heeft Poespoes even tijd nodig om te wennen. Ze is best gevoelig en houdt van rust. Voor haar wordt daarom een plek gezocht waar niet teveel mensen en het liefst ook geen andere huisdieren wonen.
Voor haar baas is Poespoes een leuke en gezellige huisgenoot. Ze houdt van aandacht en komt ook gezellig bij je op schoot liggen. Daarnaast gaat Poespoes graag haar eigen gang en ze vindt het fijn als haar baas dat accepteert.
Een ander belangrijk punt voor de toekomstige baas van Poespoes is dat er een hartkwaal bij haar is geconstateerd. Poespoes krijgt hier één maal per dag medicijnen voor. Haar slechte hart heeft bijvoorbeeld tot gevolg dat Poespoes niet onder narcose gebracht kan worden. Ze kan dus niet worden geopereerd of een gebitsbehandeling ondergaan, mocht dat nodig zijn.
Het kan ook betekenen dat Poespoes niet oud wordt, maar gehoopt wordt dat haar nieuwe eigenaar nog een paar mooie jaren met Poespoes mag gaan doorbrengen. Wie heeft een rustige plek voor deze mooie dame?
Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, Numansdorp. 0186 – 655 150.

www.dierenstee.nl 

Advertenties uit de krant