Logo deschakelbarendrecht.nl
Jessica Charité: 'Geen enkele bruid is hetzelfde, de jurken zijn dan ook allemaal anders'. (foto: Sabine Molenaar)
Jessica Charité: 'Geen enkele bruid is hetzelfde, de jurken zijn dan ook allemaal anders'. (foto: Sabine Molenaar) (Foto: )

Something Blue Bruidsmode opent op de Middenbaan

BARENDRECHT – Verwacht geen suikerzoete zaak; Something Blue Bruidsmode heeft een eigenzinnig en totaal eigen karakter. Met de opening van de winkel aan de Middenbaan 55 op zaterdag 19 september gaat voor eigenaresse Jessica Charité een langgekoesterde wens in vervulling.

“We verwelkomen graag unieke, eigenzinnige en zelfverzekerde bruiden in alle vormen en maten. Van petite tot plus en van gespierd tot curvy; elke vrouw wil een droomjurk die haar figuur flatteert en past bij haar persoonlijkheid”, vertelt Jessica. Bij het ontwerpen en inrichten van de winkel is ervoor gezorgd dat de toekomstige bruid en haar gasten zich welkom voelen.

“Met persoonlijk advies helpen wij de bruid bij het vinden van die ene, unieke jurk waar zij naar op zoek is. Ook adviseren we over de accessoires en laten we zien welk ondergoed het best bij de jurk past. Een omgeving waarin je je fijn en comfortabel voelt, is dus heel belangrijk", vervolgt Jessica.

Privésessie

Bij het vormgeven en stylen van de zaak is dan ook bewust gekozen voor een gastvrije, huiselijke sfeer. Zoals de naam al doet vermoeden, voert de kleur blauw in de zaak de boventoon. Het is zeker geen doorsnee bruidsboetiek, de winkel oogt fris en hip en heeft een unieke look en feel. Je kunt er relaxen in de koffiecorner, een cocktail drinken bij de bar of op de foto bij de selfiewand. Uiteraard is klantgerichtheid een belangrijke factor. Jessica: “Om voor iedere bruid de tijd te kunnen nemen, is de zaak alleen op afspraak geopend voor een privé-passessie. Geen enkele bruid is hetzelfde, de jurken zijn dan ook allemaal anders. We hebben verschillende merken in huis, met een grote variatie in maten en modellen: van klassiek tot super trendy.”

Passie

Doordat Jessica tijdens de coronacrisis haar baan als eventmanager verloor, raakten de voorbereidingen voor haar eigen zaak in een stroomversnelling.
“Het plan kwam niet uit de lucht vallen, ik had al jaren de wens om een bruidsmodewinkel te openen. Door corona zijn de omstandigheden niet gemakkelijk, maar het is niets voor mij om bij de pakken neer te gaan zitten. Mijn passie voor mode, styling, marketing en gastvrijheid breng ik samen in Something Blue Bruidsmode. Het is een droom die uitkomt en ik kijk er enorm naar uit om te starten!’

Informatie

Bezoekers zijn welkom in de winkel aan de Middenbaan 55 voor een privé-passessie op afspraak. Meer informatie en de contactgegevens zijn te vinden op de website:
www.somethingblue
bruidsmode.nl

Meer berichten