Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Jongerenwerk gestart met spreekuur in Het Kruispunt

BARENDRECHT- Maandag 21 september is het jeugd- en jongerenwerk van KijkopWelzijn gestart met een spreekuur in de Bibliotheek Aanzet, Het Kruispunt. Jongeren kunnen tussen 15.30 en 17.00 uur langs lopen voor een gesprekje met jongerenwerker Kayleigh.

Om zoveel mogelijk jongeren te bereiken is het jongerenwerk gestart met spreekuren op locatie. Zo zit jongerenwerker Kim op dinsdag in het Dalton Lyceum en jongerenwerker Nanouk op de Focus Beroepsacademie. Het doel van deze spreekuren is dat jongeren bij hen terecht kunnen voor leuke en minder leuke dingen. Zij kunnen jongeren bijvoorbeeld helpen met plannen van huiswerk, een CV maken of voeren een coaching gesprek met hen. Maar jongerenwerkers kunnen jongeren ook helpen een tof idee tot uitvoering te brengen!

Alle spreekuren zijn om de week. De eerstvolgende spreekuren in Het Kruispunt staan gepland op maandag 5 oktober, 19 oktober, 2 november, 16 november en zo verder. De jongerenwerker te herkennen aan een grote banner. 

Naast het spreekuur kunnen jongeren sowieso in Het Kruispunt ook terecht om zelfstandig te studeren tijdens de openingstijden van de bibliotheek. ‘Wij zijn heel blij met deze samenwerking’, zo vertelt Jacoline de Heer programmacoördinator van Het Kruispunt. ‘We organiseren steeds vaker activiteiten voor jongeren in gebouw Het Kruispunt, dus dit spreekuur sluit er mooi bij aan. We hopen ook dat er jongeren naar het spreekuur komen met ideeën om iets leuks te organiseren voor andere jongeren, we bieden ze graag de ruimte in ons gebouw. 

Meer weten? Stuur een mailtje naar jongerenwerk@kijkopwelzijn.nl.

Meer berichten