Logo deschakelbarendrecht.nl
Pollewop is weer terug in De Dierenstee.
Pollewop is weer terug in De Dierenstee. (Foto: )

Poes Pollewop had pech

REGIO - De Dierenstee werkt vanwege het coronavirus nog steeds alleen op afspraak.
De zeventien jaar oude poes Pollewop werd ruim een maand geleden ook al in het zonnetje gezet. Ze vond gelukkig snel een thuis, maar helaas klikte het niet tussen Pollewop en de andere katten van haar nieuwe baas. Pollewop is daarom weer terug in De Dierenstee en zoekt nu opnieuw een plek waar ze haar oude dag mag gaan doorbrengen, ditmaal dus zonder soortgenoten.
Pollewop kwam als vondeling de opvang binnen. Omdat ze een zogeheten ‘eartip’ heeft, is Pollewop waarschijnlijk ooit al gevangen, gesteriliseerd en weer vrijgelaten. Veel zwerfkatten zijn herkenbaar aan hun eartip, die aangeeft dat de kat al ‘geholpen’ is.
Hoe Pollewop zich de laatste jaren buiten heeft weten te redden is bijzonder, want ze is zeer slechtziend. Daarnaast is ook gebleken dat Pollewop last heeft van een te traag werkende schildklier, hier krijgt ze twee maal per dag een tabletje voor.
Ondanks alles geniet Pollewop nog volop van het leven. Ze geniet van alle aandacht en liefde die ze nu krijgt en blijkt een enorm lieve en aanhankelijke poes te zijn. Voor Pollewop wordt dan ook een plek gezocht waar ze heel veel aandacht krijgt. Verder heeft Pollewop weinig wensen, ze is tevreden met een warm mandje en lekkere hapjes. Wie wil deze lieve senior een fijne oude dag bieden?
Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, Numansdorp. 0186 – 655 150.
www.dierenstee.nl 

Meer berichten