Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Zelf muziek maken in het Trefpunt

BARENDRECHT – Harmonievereniging Barendrecht houdt dinsdag 6 oktober vanaf 17 uur een proefles van het nieuw te vormen InstapOrkest voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze wordt gehouden in het Trefpunt dr. Kuyperstaat 4.

Al veel kinderen zijn in de loop der jaren met hun muzikale carrière gestart bij de vereniging. Belangrijkste kenmerk van dit nieuwe InstapOrkest is dat de kinderen op spelende wijze met verschillende aspecten van de muziek in aanraking komen zoals ritmes, maat, wat doet de dirigent en hoe maak je op de beste manier samen muziek. Ook wordt er kennis gemaakt met instrumenten en daar leren ze in een later stadium in groepsverband ook mee spelen.

De instrumenten variëren van blokfluit, xylofoon, cajon, boomhackers, djembé, bongo’s en diverse kleine blaasinstrumenten.

De kinderen kunnen later doorstromen naar de dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, koper(trompet, hoorn, trombone) en al het slagwerk.

Ouders of Grootouders mogen ook meespelen of kijken. De proefles is gratis. Meespelen tot de kerstvakantie kan voor 30 euro.

Informatie en (verplicht in verband met corona maatregelen) opgeven proefles: secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel 06-42412638 www.harmoniebarendrecht.nl

(foto)

Meer berichten