Afbeelding

Podium Vis over sporten en eenzaamheid

Algemeen

BARENDRECHT – Jos vis heeft het dinsdag 6 oktober in zijn programma Podium Vis over corona, eenzaamheid, toegankelijkheid en muziek

Tussen 20 en 21 uur: sporten in coronatijd en muziek met Lianne den Haan.

Door de coronacrisis worden we gedwongen ons leven anders in te richten. De dagelijkse routine stond van de ene op de andere dag volledig op zijn kop. We kregen er verantwoordelijkheden bij, zoals het geven van thuisonderwijs, en sommige dingen, zoals sporten, kwamen ineens te vervallen. Wat doet dat mentaal met je? Levert het stress en/of onzekerheid op? Hoe moet je je daar tegen wapenen. Allemaal vragen die Jos gaat doornemen met Lianne den Haan. Lianne is sportpsycholoog een heeft een 6 stappenplan om je leven aan Covid-19 aan te passen. Daarnaast wordt ook de top 5 van Lianne gedraaid.

Tussen 21 en 22 uur: de week tegen eenzaamheid en de week van de toegankelijkheid met Arend Wesdijk.

Deze week is het de week tegen eenzaamheid en de week van toegankelijkheid. In de week tegen eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. De week van toegankelijkheid heeft als breed thema: “Toegankelijkheid recreëren: lekker vrij en overal welkom”.
In de studio is Arend Wesdijk aanwezig. In zijn hoedanigheid van voorzitter WMO raad en lid van de raad van toezicht van Resto Van Harte heeft hij met eenzaamheid en toegankelijkheid te maken. Alle reden voor Jos om juist met hem over de onderwerpen te praten. Verder zal Arend ook een aantal eigen nummers zingen/spelen die gerelateerd zijn aan het onderwerp.

De techniek van het programma Podium Vis is deze aflevering in handen van Luuk van Kwawegen.

De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, 105.9 op de kabel en wereldwijd via exxact.nl.

Advertenties uit de krant