Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Veel muziek in Podium Vis

BARENDRECHT - Dinsdag 20 oktober is er veel muziek in Podium Vis op Exxact Barendrecht                  

Tussen 20 en 21 uur heeft Jos Vis een muzikale (her)ontmoeting met de Barendrechtse zangeres Kim Beekman – van Vellinga. Ze schitterde in het TV programma “Hit the Road” op SBS 6. Een programma in de auto waarbij bijzondere persoonlijke verhalen en mooie liedjes worden verteld en gezongen. Schitteren deed ze ook in 2012 in de studio van Exxact FM in het Trefpunt. Daar trad ze op met de coverband Messy in de Jos op donderdag sessies. Verder is zij de huiszangeres van de Top2000 kerkdienst die rond Kerst altijd wordt gehouden.
Jos gaat met haar bijpraten en daarnaast geeft Kim ook nog een mini-concert op gitaar en piano.

Tussen 21 en 22 uur ontmoet Jos de Heerjansdammer Michael Broekhuizen (alias Michael Trouserhouses). Michael trad in het verleden samen met Maxime Philips en Lars Nebel vaak op in diverse live programma’s van Jos. Afgelopen jaren speelde hij in diverse formaties waaronder de Electric Gypsies en heeft hij een eigen gitaarschool. Tegenwoordig maakt hij deel uit van de formatie Elephant, waarvan vorige week de 1e single “Midnight in Manhattan” uitkwam. Ook Bas Vosselman, uit Barendrecht speelt in die formatie. Bas is ook muziekleraar met een eigen bedrijf en heeft net als Michael in diverse bands gespeeld. Samen komen ze hun ervaringen en favoriete muziek aan Jos vertellen. En als klap op de vuurpijl gaan ze live spelen.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20 tot 22 uur te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl

Meer berichten