Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Meester Maarten wordt toegezongen op het schoolplein.</p>

Meester Maarten wordt toegezongen op het schoolplein.

(Foto: )

Afscheid van meester Maarten

BARENDRECHT - De kinderen van de Groen van Prinstererschool hebben woensdag 14 oktober afscheid genomen van meester Maarten Hoogendam.
Om 9 uur werd meester Maarten met zijn vrouw in een oude Kever opgehaald uit zijn woonplaats Klaaswaal. Daarna werd hij toegezongen door de kinderen op de locatie Stellingmolen met een welkomstlied. Alle groepen hebben die ochtend wat voor hem opgevoerd. Later deze ochtend wordt hetzelfde programma voortgezet op de locatie Hof van Maxima.
Meester Maarten kwam op 1 oktober 1999 op de Groen werken. Hij volgde meester Stoop op als directeur. In de volgende jaren groeide de Groen van een school van 9 groepen tot een school met meer dan 500 leerlingen. Sinds vier jaar is er een tweede locatie, De Hof van Maxima in de Vrouwenpolder, die ook alweer uit haar jasje groeit.
Het team, de ouders en de kinderen zijn blij dat zij dit afscheid hebben kunnen organiseren. Het was uitgesteld en aangepast door de corona maatregelen. “Op deze manier hebben we hem kunnen bedanken voor wat hij voor de school heeft betekend. De directeur, maar ook altijd nog de meester die zo door de kinderen zal blijven herinnerd”, aldus een medewerker van de school.

Meer berichten