Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto: Peggy - Kobus P&O

Diploma voor deelnemers opleiding Teamleider Versindustrie

BARENDRECHT – Bij Kobus Opleidingen werd een feestje gevierd. De deelnemers aan de Incompany Opleiding MBO3/Teamleider Versindustrie konden eindelijk hun diploma in ontvangst nemen.

“Natuurlijk waren er de nodige aanpassingen volgens de richtlijnen van het RIVM, maar we hebben er toch een mooi moment van kunnen maken voor alle deelnemers, de praktijkbegeleiders en de betrokken leerbedrijven; onder meer The Greenery BV en Fresh Pack”, legt een medewerker uit.

“Trots zijn wij op deze positieve, enthousiaste groep die de opleiding binnen één jaar heeft afgerond. Uiteraard onder de bezielende begeleiding van docent Arie Van Duijn van onze opleidingspartner SVO Vakopleiding Food. De deelnemers hebben gedurende dit jaar, één dag per week les gehad op onze leslocatie aan de Koopliedenweg 20 in Barendrecht. Om een dergelijke opleiding te combineren naast je drukke baan; daar nemen wij ons petje voor af.”

Een aantal deelnemers is zelfs ooit gestart met een MBO1- Opleiding via Kobus en heeft zo de smaak te pakken gekregen van leren in combinatie met werk. Zij zijn nu officieel gediplomeerd op niveau 3 en zijn ook op het werk een vaste onmisbare factor geworden.

Sinds 2013 leidt Kobus Opleidingen al jaarlijks medewerkers op, in samenwerking met verschillende AGF-bedrijven en SVO Vakopleiding Food.

Meer berichten