Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Foto van januari 2020.</p>

Foto van januari 2020.

(Foto: )

Echt voor Barendrecht bezoekt Molenvliet

BARENDRECHT - Bij een goedwerkende lokale democratie worden inwoners gehoord en betrokken bij de besluitvorming. Echt voor Barendrecht (EVB) treedt daarom maandelijks in direct contact met inwoners onder het motto “De wijken in’ om te weten wat er speelt in de woon- en leefomgeving. Op zaterdagmorgen 24 oktober bezoeken raadsleden, bestuur en actieve leden, herkenbaar aan de gele jassen, de wijk Molenvliet. 

Met inachtneming van alle regels in het kader van het coronavirus wordt er in deze moeilijke tijd natuurlijk niet aangebeld. Er zal uitsluitend huis-aan-huis een flyer worden bezorgd. Daarin staat o.a. de uitnodiging om via telefoon, whatsapp of e-mail contact met EVB op te nemen. Dat kan al direct, maar uiteraard ook op een later tijdstip. Vanaf 10 uur zit er een team klaar om inwoners van Molenvliet te woord te staan (op 0180-201020) of schriftelijke vragen te beantwoorden. 

Het onderhoud van de buitenruimte, de verkeersonveiligheid (30 km zones, oversteekplaatsen), de vraag naar snel internet en gebrek aan parkeerruimte waren nadrukkelijke thema’s bij het vorige bezoek eind 2017. Ongetwijfeld zullen dit keer ook andere belangrijke thema’s onderwerp van gesprek zijn. 

Meer berichten