Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Kunst van Marian van Geel

BARENDRECHT - Ondanks de coronaperikelen is de PopUp ArtStore Barendrecht er wederom in geslaagd om een nieuwe expositie te organiseren in de galerie op de Middenbaan 82.

De galerie is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag middag van 12 tot 14 uur en is vrij toegankelijk. Een mondkapje dragen, wordt op prijs gesteld.

Een van de nieuwe deelnemers is de Barendrechtse kunstschilderes Marian van Geel. 

De vrolijke, multiculturele figuren met hoofddoeken op haar schilderijen zijn niet alleen een blikvanger, maar zij laten ook zien hoe mensen kunnen sprankelen hetgeen haar schilderijen tot een boeiend onderwerp voor de huidige samenleving maakt. 

Zij houdt van schilderen met acryl en veelal zit er in haar doeken een grapje verwerkt waardoor haar werk nog meer de gewenste opgewektheid krijgt. De, soms exotische, kleuren blijven dan ook het opvallendste kenmerk van haar doeken, soms groot, soms klein, maar altijd met het kenmerk van vrolijke vrouwen.

Het feit dat zij altijd al creatief bezig was, heeft haar geholpen bij het ontwikkelen van haar talent. Door diverse workshops en schilderlessen te volgen kon zij haar techniek verbeteren. Verder is zij iedere donderdagmiddag te vinden bij schildersgroep ‘Het Palet’.

Momenteel exposeert zij een viertal van haar werken bij de pop-up store op de Binnenbaan in Barendrecht tot en met 2 december.

Iedere keer wanneer een schilderij af is, is zij verwonderd, zij houdt van al haar werken en het mooie is dat het ene werk voor inspiratie voor het andere zorgt.

Meer berichten