Danko is dol op knuffelen
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Danko heeft een rustig thuis nodig.</p>

Danko heeft een rustig thuis nodig.

(Foto: )

Danko is dol op knuffelen

REGIO - In De Dierenstee wacht Danko op een nieuw thuis. Danko is een Galgo Espanol van ruim twee jaar oud. Helaas heeft hij een roerige tijd achter de rug. Dat heeft vooral te maken met het feit dat Danko slecht prikkels kan verwerken en gedurende langere tijd stress heeft ervaren. In de opvang komt Danko gelukkig redelijk goed tot rust.
Hij is een vrolijke en aanhankelijke hond die dol is op knuffelen. Maar als Danko overprikkeld is of als de spanning hem teveel wordt, durft hij te happen. Het is absoluut geen valse hond, maar hij weet zich op zulke momenten geen houding te geven. Zo kan Danko tijdens een wandeling veel prikkels ervaren en dan uitvallen naar alles wat voorbijkomt. Als een ontmoeting goed gaat, moet deze op tijd afgebroken worden om de spanning niet te hoog op te laten lopen. Gelukkig is Danko goed af te leiden en is hij gewend een muilkorf te dragen.
Voor Danko wordt een rustig thuis gezocht, zonder kinderen en andere huisdieren. Het alleen thuis zijn moet (weer) worden opgebouwd, maar in de opvang kan Danko goed zijn rust pakken in zijn kennel. Hij is een lieve en leuke hond, maar zijn gedrag vraagt wel om een ervaren en consequente baas die duidelijk de leiding neemt.
De Dierenstee is momenteel alleen op afspraak geopend.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, Tel. 0186 - 655 150, Email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Meer berichten