‘Rotterdamse Baantjer’ met ontknoping in Barendrecht
Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

‘Rotterdamse Baantjer’ met ontknoping in Barendrecht

BARENDRECHT - De nieuwe detectiveroman van Paul Dieudonné, ook bekend als de . Rotterdamse Baantjer’, ligt nu bij The Read Shop aan de Middenbaan 82. In ‘Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood’ vindt de spannende ontknoping op een bedrijventerrein in Barendrecht plaats. Vooral fans van Appie Baantjer zullen in dit boek met plezier meespeuren met rechercheur De Klerck.

Het nieuwe boek is het derde deel in de serie over De Klerck en het vervolg op ‘Rechercheur De Klerck en het duivelse spel’. Van de eerste twee delen zijn inmiddels herdrukken verschenen en ze zijn bij de Zweedse uitgeverij Lind & Co als luisterboek uitgebracht.

Daarmee is Paul Dieudonné bezig met een stevige opmars. De Detective & Thrillergids van Vrij Nederland voorspelt zelfs dat er een televisieserie komt. “Die gedachte spreekt me enorm aan,” geeft de schrijver toe. “Rijnmond op het beeldscherm... al die plekken die ik beschrijf. Moet geweldig zijn!”

‘Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood’ is verkrijgbaar bij de boekhandel en op internet voor 9,95 euro. Het boek komt ook als e-book uit voor 5,95 euro. Meer informatie over de auteur is te vinden op http://www.rechercheurdeklerck.nl.

Meer berichten