Sinterklaas in Het Kruispunt
Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Sinterklaas in Het Kruispunt

BARENDRECHT - Iedereen is welkom om zijn of haar schoen te komen zetten bij de open haard in Het Kruispunt op vrijdag 27 november (vanaf 10 tot 17 uur). Stop er iets lekkers in voor het paard Ozosnel, en een mooie kleurplaat voor Sinterklaas.

De schoen mag weer opgehaald worden op zaterdag 28 november (van 10 tot 15 uur). Dan hebben Sinterklaas en zijn Pieten er een leuke verrassing in gestopt.

Ook wordt op woensdag 25 november, zaterdag 28 november en zondag 29 november op diverse aanvangstijden de superleuke film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest vertoond.

Over de film

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?

Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.

Meer berichten