IKEA geeft huisraad nieuwe bestemming
Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

IKEA geeft huisraad nieuwe bestemming

BARENDRECHT - IKEA Barendrecht, het bedrijfsleven en de Nederlandse Uitdaging slaan de handen ineen en helpen minima-gezinnen, tienermoeders en jongeren aan een warme inrichting vlak voor kerst.

IKEA Barendrecht heeft een enorme hoeveelheid huisraad aangeboden aan de Barendrechtse Uitdaging. Daaronder kasten, tafels, woonaccessoires, serviesgoed en gordijnen. Om de verspreiding soepel te laten verlopen hebben een aantal lokale Uitdagingen, verspreid door heel Nederland, de krachten gebundeld met het bedrijfsleven om deze spullen een mooie sociale bestemming te laten krijgen. Via de (lokale) Uitdagingen worden vele artikelen beschikbaar gesteld aan Stichting Babyspullen en minima-gezinnen.

Een deel gaat naar Stichting IJsselmonde Oost, die zorg en ondersteuning levert aan verschillende doelgroepen zoals jongeren die begeleid worden naar zelfstandig wonen.

Dinah Rudack, Storemanager IKEA Barendrecht : “Onze visie is om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen. Door onze visie te delen en op te komen voor zaken waar we in geloven, kunnen we deel uitmaken van een verandering en een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschappen waarin we actief zijn. In een tijd waarbij iedereen gedwongen thuis moet blijven is het belang van een thuis groter dan ooit. Dat is waar wij onze expertise kunnen inzetten. Om vanuit onze visie en kennis van woninginrichting en het leven thuis, een waardevolle bijdrage leveren door van een huis een plek te maken waar men zich echt thuis voelt. Ik ben er trots op dat we dit samen met de Uitdaging en Amex Logistics mogelijk maken.” Amex verzorgt het vervoer van de artikelen.

Inge Voorhout, directeur Nederlandse Uitdaging : “Met deze actie laten we de kracht van samenwerken zien, laten we zien dat we samen zoveel meer kunnen betekenen voor de samenleving en écht van betekenis kunnen zijn. Zo laten we zien dat we samen met IKEA verandering creëren”.

Meer berichten