EVB bezoekt Vrijheidsakker én Gaatkensoog
Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

EVB bezoekt Vrijheidsakker én Gaatkensoog

BARENDRECHT - Op zaterdagmorgen 28 november bezoeken raadsleden, bestuur en actieve leden van Echt Voor Barendrecht (EVB) twee wijken in Carnisselande. Ze zijn herkenbaar aan de gele jassen.

Met inachtneming van alle regels in het kader van het coronavirus wordt er ook deze morgen uiteraard niet aangebeld. Er zal uitsluitend huis-aan-huis een flyer worden bezorgd. Daarin staat onder meer de uitnodiging om via telefoon, whatsapp of e-mail contact met EVB op te nemen. Dat kan al direct, maar uiteraard ook op een later tijdstip. Vanaf 10 uur zit er namelijk een team klaar om inwoners van Vrijheidsakker en Gaatkensoog te woord te staan (op 0180-201020) of schriftelijke vragen te beantwoorden.

Verkeersonveiligheid op de rondwegen, onderhoud van de buitenruimte, onvoldoende parkeerruimte, wegverzakkingen aan de Waddenring en waterkwaliteit Gaatkensplas waren nadrukkelijke thema’s bij het vorige bezoek begin 2018. Ongetwijfeld zullen deze keer ook andere belangrijke aandachtspunten onderwerp van gesprek zijn.

Meer berichten