Salon Vivre opent het Doormanplein
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Natasja Ooms.</p>

Natasja Ooms.

(Foto: )

Salon Vivre opent het Doormanplein

BARENDRECHT - Na een grote frisse hippe verbouwing van een maand opent topstyliste Natasja Ooms haar eerste eigen knipsalon ‘’Salon Vivre’ op het Doormanplein 4 in het oude centrum van Barendrecht.
Natasja is geen onbekende in de kapperswereld. In de afgelopen 30 jaar heeft zij bij verschillende kapsalons in Rotterdam en Barendrecht maar ook in het buitenland met veel plezier gewerkt.
Natasja straalt en zegt: “Ook bij de laatste salon in Barendrecht heb ik echt met heel veel plezier gewerkt maar toen dit prachtige pandje met zijn oude gele steentjes en herkenbare rode geraniums vrij kwam, wist ik: Ik moet deze kans pakken.”
En dat heeft ze gedaan. In de afgelopen maand heeft zij de mooiste natuurlijke haarproducten uitgezocht. Bekende namen als Mr. Smith uit Australië en Zenztherapy uit Denemarken prijken nu in Salon Vivre. Bij Salon Vivre beleeft de klant gewoon even een moment voor jezelf.

Wat Salon Vivre betekent? “Dat je het leven moet vieren en dat kan natuurlijk het beste met mooi haar. Waar je iedere dag van geniet als je in de spiegel kijkt!”

Salon Vivre is gevestigd op Doormanplein 4a, naast Pc-fit en is nu geopend. Reserveren is gewenst en kan door te bellen met 06-11348601.

Meer berichten