Opvang gezocht voor campingkatten
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Guusje is ongeveer twee jaar oud.</p>

Guusje is ongeveer twee jaar oud.

(Foto: )

Opvang gezocht voor campingkatten

REGIO - De Dierenstee is vanwege de verregaande maatregelen met betrekking tot het coronavirus gesloten voor publiek tot 19 januari. Het brengen en ophalen van pension- en zwerfdieren blijft wel mogelijk en er kan afstand worden gedaan van een dier. Alles vindt plaats op afspraak.

Via een uitwisseling kwamen onlangs de poezen Guusje, Noah en Keesje in De Dierenstee terecht. Zij maakten deel uit van een grote groep katten die op een camping leefde en daar gevoerd werd door de bewoners. Alle katten werden gevangen en geneutraliseerd en een deel van de dieren kon gelukkig worden herplaatst. Dat laatste gold ook voor Guusje, Noah en Keesje, waarvan werd verwacht dat ze zeker nog aan een thuissituatie konden wennen.

Noah is met haar één jaar de jongste, Guusje is ongeveer twee jaar oud en Noah zit daar precies tussenin. De dames zijn alle drie nog vrij schuw. Keesje is op dit moment de meest toegankelijke, zij laat zich soms zelfs al aaien. Voor Guusje en Noah is dit nog te spannend. Wie (een van) deze poezen adopteert, moet zich dan ook realiseren dat de socialisatie thuis moet worden voortgezet. Dat vraagt veel tijd, geduld en liefde, maar daarmee kunnen Guusje, Noah en Keesje zeker uitgroeien tot aanhankelijke huisgenootjes. De aanwezigheid van een andere kat kan deze dames erg helpen tijdens de socialisatie, ze moeten daarom bij een soortgenoot worden geplaatst. Uiteraard is het ook mogelijk om Guusje, Noah en Keesje als trio te adopteren!

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 – 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Meer berichten