Muziek en evenementen in Podium Vis
Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Muziek en evenementen in Podium Vis

BARENDRECHT – Jos Vis besteedt op dinsdag 12 januari in zijn programma Podium Vis aandacht aan muziek en evenementen.

Tussen 20 en 21 uur is Danielle de Wilde uit Barendrecht te gast bij Jos. Ze was al eerder te gast en heeft intussen niet stil gezeten. Is inmiddels partner bij In ’t Hout en de Wilde, een Communicatie- en evenementenbureau voor de overheid en het bedrijfsleven. Ook is ze eigenaar bij Rotterdam Business Events B.V., een evenement planner dat de meest ‘gerse’ bedrijfsuitjes organiseert. Ze was ook zakenvrouw van 2013 voor Barendrecht-Albrandswaard-Ridderkerk. Kortom alle reden om even bij te praten met Danielle.

Tussen 21 en 22 uur is Cindy Nuis te gast bij Jos. Ook Cindy was al eerder te gast. Toen als instructeur van Zumba. Tegenwoordig is zij ergotherapeut bij LEF Ergotherapie en Dubbel&Dwars. LEF Ergotherapie behandelt en begeleidt kinderen met problemen in de prikkelverwerking. Maar ze inmiddels is ze ook zangeres. Dat laatste is de reden voor Jos om haar weer naar de studio te halen. De leden van de Band waarin Cindy zingt zullen zich telefonisch voorstellen. Uiteraard gaat Cindy ook zingen.

De techniek van Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De live uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van tussen 20 en 22 te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de Ether wereldwijden 105.9FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van Tuneln en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl

Meer berichten