VBO Fresh Port nieuwe naam ondernemersvereniging
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Bestuurslid Johan in &#39;t Veld, voorzitter Jan Willem van Hellemond en burgemeester Jan van Belzen brengen een toost uit op het nieuwe jaar en de nieuwe naam. </p>

Bestuurslid Johan in 't Veld, voorzitter Jan Willem van Hellemond en burgemeester Jan van Belzen brengen een toost uit op het nieuwe jaar en de nieuwe naam.

VBO Fresh Port nieuwe naam ondernemersvereniging

BARENDRECHT – De vereniging van Barendrechtse ondernemers heeft haar naam veranderd van VBO Fresh World in VBO Fresh Port.

De naamswijziging, waartoe de leden al eerder hadden besloten, werd donderdagavond 7 januari met de presentatie van het nieuwe logo officieel bekendgemaakt. Dat gebeurde tijdens de digitale nieuwjaarsbijeenkomst voor de ongeveer tweehonderd leden van de vereniging.

Voorzitter Jan Willem van Hellemond en bestuurslid Johan in ‘t Veld gaven in het bijzijn van burgemeester Jan van Belzen een toelichting voor de vergadercamera. ,,De impact van Dutch Fresh Port - het cluster van bedrijventerreinen in Barendrecht (BT-Oost) en Ridderkerk (Nieuw Reijerwaard, Verenambacht) - wordt steeds groter, ook op niet-agf-bedrijven. Deze naamsverandering sluit daarbij aan en kan zorgen voor extra herkenbaarheid en draagvlak voor onze vereniging in de agf-sector.’’

De ondernemersvereniging werd in 1985 opgericht als Vereniging Barendrechtse Ondernemers (VBO). In 2011 werden VBO en de vereniging van agf-ondernemers Fresh World Barendrecht samengevoegd tot één organisatie met de naam VBO Fresh World. De viering van het 35-jarig bestaan van VBO Fresh Port in 2020 ging als gevolg van de coronacrisis niet door. Dat feest wordt in 2021 gevierd, als de coronamaatregelen dat op een veilige manier toelaten.

Meer berichten