Bijeenkomst veiligheid senioren
Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Bijeenkomst veiligheid senioren

BARENDRECHT- Op dinsdag 26 januari houdt KijkopWelzijn een online voorlichtingsbijeenkomst over veiligheid. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ouderen en zal thema’s als whatsapp fraude, phishing en de babbeltruc bevatten. De bijeenkomst kan online gevolgd worden via het programma Teams.

Het kan iedereen overkomen, slachtoffer van phishing, whatsapp fraude, meekijken met de pincode of een babbeltruc. Helaas gebeuren deze dingen steeds vaker en worden de oplichters er steeds beter in. Buiten de emotionele schade loopt de financiële schade vaak in de duizenden euro’s.

Tijdens de online bijeenkomst gaan wordt er ingegaan op de verschillende praktijken. Wat kunt u zelf doen? De deelnemers ontvangen informatie over hoe ze situaties kunnen herkennen en hoe te handelen. Ook is er voldoende ruimte voor vragen en opmerkingen. De voorlichtingsbijeenkomst zal online plaats vinden van 14 tot 16 uur via Teams.

Deelnemers hebben een laptop, tablet of computer nodig met internetverbinding. Na aanmelding ontvang en een link waarmee ze kunnen deelnemen aan de bijeenkomst. Hiervoor hoeft men niets te installeren.
Deelname is gratis. Vooraf aanmelden via ouderenwerk@kijkopwelzijn.nl.

Meer berichten