Politie zoekt getuigen explosie en autobrand
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>De autobrand bij de Vrijenburglaan.</p>

De autobrand bij de Vrijenburglaan.

(Foto: )

Politie zoekt getuigen explosie en autobrand

BARENDRECHT – In de nacht van zondag op maandag rond 2.45 uur werden bewoners van de Kronenburg in Rotterdam-Zuid opgeschrikt door een krachtige explosie. Korte tijd later brandde in Carnisselande een auto uit. De politie komt graag in contact met getuigen van de explosie of mensen die meer informatie hierover hebben.

Door de explosie op de Kronenburg in Rotterdam-Zuid liepen zeven woningen ruitschade op. Gelukkig raakte niemand gewond door de explosie en de getroffen bewoners hoefden hun huis niet te verlaten. De klap en schrik waren daarentegen wel enorm.

Even later, rond 3 uur, volgde er een autobrand op de Vrijenburglaan / Hertenburg in Barendrecht, met een afstand van 5 minuten rijden van de explosie. De politie onderzoekt of deze autobrand te maken heeft met de explosie. Camerabeelden laten zien dat voordat de auto in vlammen opging, er meerdere personen uit de auto kwamen. De politie is op zoek naar deze personen.

Wat er precies is gebeurd en of de autobrand in verband kan worden gebracht met de explosie, wordt nu onderzocht. De politie zoekt daarom getuigen. Wie iets heeft gezien of beschikt over meer informatie of camera- of dashcambeelden kan bellen naar 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Meer berichten