Online PubQuiz voor Albrandswaard en Barendrecht
Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Online PubQuiz voor Albrandswaard en Barendrecht

BARENDRECHT- KijkopWelzijn en Stichting Welzijn Albrandswaard slaan de handen ineen en organiseren op zaterdag 6 februari van 19.30 tot 22 uur een online PubQuiz. Een gezellige avond, helemaal corona proof. Weet jouw huishouden het meest? Dan win je een cadeaubon van bol.com van 150 euro.

Het idee kwam tot stand doordat veel leuke activiteiten zijn weggevallen tijdens de lockdown. “Zowel voor jong en oud is niet veel leuks meer te doen door corona. Daarom hebben we samen bedacht om een gezellige avond voor het hele huishouden te organiseren”, ligt Steven Schaap van KijkopWelzijn toe.

Of je nu mee speelt met je gezin, als koppel of alleen, het wordt voor iedereen een spannende en gezellige avond. De PubQuiz wordt uitgezonden via een livestream waar je de link van ontvangt als je je aanmeldt. Daarnaast ontvang je ook een link waarmee je kunt deelnemen aan een Zoom meeting waarin ook de presentatoren iedereen kunnen zien.

De online PubQuiz is gratis maar aanmelden is verplicht. Dat kan door een WhatsApp bericht te sturen naar: 0651892980 en de teamnaam, aantal personen, woonplaats en e-mailadres door te geven. Vervolgens ontvang je alle informatie en spelregels via de mail. Aanmelden is mogelijk tot en met dinsdag 2 februari.

Meer berichten