William Vat in gesprek over horeca in Barendrecht
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>William Vat.</p>

William Vat.

(Foto: )

William Vat in gesprek over horeca in Barendrecht

BARENDRECHT - William Vat gaat op donderdag 21 januari Live in gesprek van 20 tot 21uur bij Exxact Barendrecht over de horeca in Barendrecht.

Vanaf 14 oktober 22 uur zijn alle eet-en drinkgelegenheden gesloten. Sinds 15 december is Nederland in Lockdown en heeft het kabinet extra maatregelen ingesteld. Afhalen en bezorgen is toegestaan tot 1 uur. Hotels mogen open blijven maar eten en drinken serveren is niet toegestaan. Roomservice is niet mogelijk. Dus het gros van de Horeca ondernemers is in paniek en heeft geen idee hoe het nu verder moet, nu ze zich geconfronteerd zien met nieuwe corona maatregelen.

“We moeten maar afwachten wat voor ellende ons binnenkort weer te wachten staat, denk daarbij aan een mogelijke avondklok”, zegt presentator William Vat.

Afgelopen jaar was de opening van Lunchroom Echt aan de Middenbaan 24. De opening was vlak voor de Lockdown. In deze William in gesprek... live uitzending praat William met eigenaresse Pauline Kooper en bedrijfsleidster Madeleine Ouwens van Echt over hun bevindingen in deze crisis en over hun toekomstgerichte positieve plannen.

www.exxact.nl

Meer berichten