Geslaagde Week van Gebed 2021
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Deelnemers aan de gebedswandeling. (Foto: Wendelmoet Visser) </p>

Deelnemers aan de gebedswandeling. (Foto: Wendelmoet Visser)

(Foto:)

Geslaagde Week van Gebed 2021

BARENDRECHT - De Week van Gebed, gehouden van 17 tot 24 januari, is door Hart voor Barendrecht voor het elfde keer dit jaar gehouden. Dit maal vooral online.

De Week van Gebed stond dit jaar in het teken van de woorden van Jezus: “Blijf in Mijn liefde en je zult veel vrucht dragen”, uit Johannes 15 vers 1 en 2.

Er is een gebedsboekje online aangereikt. Met daarin acht dagelijkse reflecties en gebedspunten. Op zondag 17 januari was er in twee kerken een dienst met het thema ‘Geroepen door God’ .En zondagmiddag zijn er gebedswandelingen gemaakt. In tweetallen gingen de wandelaars samen een uur op weg het leven door. Zij kenden elkaar niet en ontmoetten elkaar in relatie met God en mensen. In een gezamenlijke app zijn verhalen verteld en foto’s gedeeld van de polder, van reeën, van de aardappelen en van de regenboog.

Op maandag de 18e was het thema ‘Verborgen groeien’. Zo was er elke dag een ander thema wat te maken had met “Blijf in mijn liefde”.

Stichting Hart voor Barendrecht is verrast dat velen de online dagteksten hebben gedeeld. Samen bidden gebeurde op een andere, een creatieve wijze. En velen in Barendrecht en wereldwijd baden mee.

Met dankbaarheid in het hart kijkt Hart voor Barendrecht terug op een geslaagde Week van Gebed 2021.

Kijk voor meer informatie op: www.hartvoorbarendrecht.nl

Meer berichten