Afbeelding
Foto:

Sportieve online BSO Challenge bij kinderopvang Kibeo

Algemeen

BARENDRECHT - Op donderdag 28 januari organiseerde kinderopvangorganisatie Kibeo ‘Kibeo’s BSO Challenge’. Een leuk, sportief en uitdagend live online evenement, voor alle kinderen van de Buitenschoolse Opvang (BSO) van Kibeo.
De lockdown duurt lang en veel kinderen van Kibeo zijn al ruim een maand niet meer naar de opvang geweest. De kinderen worden enorm gemist en ze missen elkaar. Het was de hoogste tijd voor extra veel positieve energie!

Alle BSO-kinderen van Kibeo, thuis en op de noodopvang, werden via een livestream uitgenodigd om mee te doen aan de challenge. In ongeveer 30 minuten leerden ze een heleboel vette moves. En wat een fantastische reacties kwamen daar op! Kinderen, vaders en moeders, opa’s en oma’s, pedagogisch medewerkers op de vestiging, ze deden allemaal vol enthousiasme mee. Na afloop riep Kibeo iedereen op om foto’s en video’s van de challenge op de sturen. Hier werd meteen gehoor aan gegeven! Niet veel later stroomden de leukste posts op social media binnen.

Jolanda, Projectleider’ BSO nog leuker!’ is enthousiast over de challenge: “Wat was het een succes! We zijn blij dat we door het organiseren van deze leuke en uitdagende activiteit ‘samen’ actief konden zijn. Veel kinderen hebben meegedaan en we hebben enorm veel enthousiaste reacties ontvangen.” De kinderen deden met veel plezier mee. Na een schooldag achter een scherm, zorgde even lekker met elkaar bewegen voor veel positieve energie. En dat is in deze tijd enorm belangrijk.

Kibeo deelt daarnaast regelmatig thuistips en leuke activiteiten met de kinderen. Zo blijven ze betrokken bij de opvang en worden ze gestimuleerd om actief te blijven bewegen.

Benieuwd hoe de challenge er aan toe ging? De foto’s en video’s van de kinderen die meededen zijn verzameld en daar is een toffe aftermovie van gemaakt. Deze is te bekijken op kibeo.nl/challenge .

Kijk voor meer informatie op kibeo.nl

Advertenties uit de krant