Enthousiaste deelnemers.
Enthousiaste deelnemers. Foto:

Online Pubquiz een succes

Algemeen

BARENDRECHT- Afgelopen zaterdag, 6 februari, werd de eerste online Pubquiz van Barendrecht en Albrandswaard georganiseerd door KijkopWelzijn en Stichting Welzijn Albrandswaard. Tijdens 6 rondes konden de huishoudens laten zien welke kennis ze wél en welke ze niet in huis hadden.

In totaal deden ongeveer 150 inwoners van Barendrecht en Albrandswaard, verdeeld of 61 teams, mee. Van jong tot oud werd er fantiek meegespeeld en werden de punten binnen gesleept. Of je nu veel kennis had van sport of aardrijkskunde, er was voor iedereen een eerlijke kans om te winnen. Ook konden mensen extra prijzen winnen tussen de rondes door. Een prijs voor de leukste teamfoto of voor degene die de meeste sportclubs van Barendrecht en Albrandswaard wist te noemen. De eerste prijs was een bol.com kaart van 150 euro.

“Wie er met deze prijs van door is gegaan vind je op www.kijkopwelzijn.nl/nieuws. Houdt ook onze social media en website in de gaten voor updates over een volgende pubquiz!”, aldus een medewerker van Kijkopwelzijn.

Advertenties uit de krant