Sjimmie is graag bij je in de buurt.
Sjimmie is graag bij je in de buurt.

Kater Sjimmie is dol op aandacht

Algemeen

REGIO - Na een rustige periode in de opvang komen er weer katten beschikbaar voor adoptie. Een van deze katten is de ruim twee jaar oude Sjimmie. Sjimmie is een gezellige kater die dol is op aandacht. Zó dol, dat hij die aandacht echt kan opeisen. Dat doet hij met geluid, Sjimmie kan hard en lang miauwen, door direct naar je toe te komen en om je heen te draaien, maar ook door af en toe vrij fel te zijn.
Sjimmie weet duidelijk wat hij wil, hij heeft een uitgesproken karakter. Kun je dat als baas wel waarderen, dan is Sjimmie een hele leuke huisgenoot. Hij is graag bij je in de buurt, komt gezellig op schoot liggen en houdt van een kroel.
Lief is Sjimmie dus absoluut, maar zijn toekomstige baas moet wel rekening houden met het feit dat Sjimmie fel uit de hoek kan komen. Dat geldt zeker voor zijn omgang met soortgenoten, daar heeft Sjimmie een enorme hekel aan. Het is daarom voor Sjimmie (en voor de andere katten in zijn omgeving) prettig als hij op een plek terechtkomt waar hij tijdens een ommetje niet al te veel soortgenoten tegenkomt.
Voor Sjimmie wordt een plek zonder jonge kinderen en uiteraard zonder soortgenoten gezocht. Wie heeft een plek voor Sjimmie waar hij veel aandacht krijgt?

De Dierenstee is vanwege de verregaande maatregelen met betrekking tot het coronavirus gesloten voor publiek. Het brengen en ophalen van pension- en zwerfdieren blijft wel mogelijk en er kan afstand worden gedaan van een dier. Verder is het momenteel helaas niet mogelijk om de dieren zonder afspraak te bezoeken.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 – 655 150, e-mail: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl.

Advertenties uit de krant