Afbeelding

Wereld Radio Dag bij Exxact Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Zaterdag 13 februari is het ‘Wereld Radio Dag’, wereldwijd wordt er stilgestaan bij het belang van de radio. Ook bij Exxact Barendrecht wordt er stilgestaan bij deze dag.
Het is bijna niet meer weg te denken, de radio. Waar de radio vroeger alleen te vinden was in huis, is de radio tegenwoordig overal te vinden en heb je er altijd wel een in de buurt. Zo is Exxact Barendrecht te beluisteren in de auto via 106.4FM, op TV via Ziggo kanaal 36 en op je smartphone via de Exxact App.
Deze speciale dag wordt gevierd bij Exxact. Op Wereld Radio Dag is er een speciale programmering en er kan een uur radio maken gewonnen worden! Vanaf 9 uur tot middernacht zijn er live programma’s te horen op Exxact. Gedurende de dag wordt er stil gestaan bij verschillende tijden radio samen met verschillende gasten zoals Robert Tillman van de Rotterdamse Radio Atlanis en betrokkenen van Free Radio Rotterdam.
Voor de gehele programmering en meer informatie kan je kijken op onze website www.exxact.nl, de sociale media kanalen of in de app van de zender.

Advertenties uit de krant