Vrolijke en tamme Piet zoekt nieuw maatje
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Voor ram Piet wordt een voedster gezocht.</p>

Voor ram Piet wordt een voedster gezocht.

(Foto: )

Vrolijke en tamme Piet zoekt nieuw maatje

REGIO - Van alle dieren in De Dierenstee die een nieuw thuis zoeken, zijn de konijnen momenteel in de meerderheid. De laatste weken is het konijnenverblijf in de opvang steeds voller geworden, zeker nu een van de binnengebrachte vondelingen zwanger bleek te zijn. Inmiddels is zij bevallen van vier kleintjes en is het aantal konijnen in de opvang daarmee op elf gekomen.
De tien maanden oude ram Piet werd samen met een andere ram afgestaan. De eigenaren dachten dat zij een ram en een voedster hadden, maar dat was niet het geval. Piet bleek toch echt een man te zijn, wat ook de ruzies tussen hem en zijn voormalige huisgenoot kan verklaren.
De koppeling van een (gecastreerde) ram en een voedster heeft namelijk de grootste kans van slagen. In De Dierenstee wordt daarom ook altijd deze combinatie aangehouden.
Voor Piet, een tam en vrolijk konijn, wordt dus een voedster gezocht waar hij aan gekoppeld kan worden. Ook voor zijn voormalige huisgenoot wordt een nieuw maatje gezocht. Wie zijn voedster aan Piet of zijn medebewoners koppelen, kan contact opnemen met De Dierenstee.
De Dierenstee is vanwege het coronavirus gesloten voor algemeen publiek.
Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 - 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Meer berichten