Afbeelding
Foto: Picasa

Maart kennismakingsmaand bij atletiekvereniging Energie

Algemeen

BARENDRECHT - Voor de jeugd is het momenteel een lastige periode. Door beperkingen vanwege de Corona pandemie vallen lessen op school uit. Feestjes mogen niet gevierd worden en daardoor komen jongeren momenteel minder buiten en ontmoeten zij minder leeftijdsgenoten. Jongeren onder de 18 jaar mogen op dit moment nog zonder beperkingen buiten sporten en kunnen dus lekker bewegen en ook leeftijdsgenoten ontmoeten. Atletiekvereniging C.A.V. Energie biedt daarom speciaal voor de jeugd van 6 tot 18 jaar een maand geheel vrijblijvend sporten aan. 

Voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar heeft C.A.V. Energie een speciaal kennismakingsprogramma ontwikkeld waarbij kinderen een maand gratis mee mogen sporten in een speciale introductiegroep. In vier weken tijd worden alle onderdelen van de atletiek behandeld. Het gaat hierbij om springen, werpen en natuurlijk sprinten.
De oudere jeugd kan direct een maand vrijblijvend met een groep leeftijdsgenoten meetrainen. Ook hier kan aan alle atletiekonderdelen worden deelgenomen.

Jongeren boven de 18 en volwassenen kunnen ook bij Energie terecht. Er wordt getraind in groepen van twee, geheel volgens de corona regels waarbij de trainers steeds groepjes van twee atleten begeleiden. Naast begeleiding voor lopers, bieden we ook atletiek voor volwassenen aan. In deze gezellige groep wordt naast diverse atletiekonderdelen ook getraind op looptechniek, kracht en uithoudingsvermogen van recreatie tot wedstrijd niveau, basisconditie is niet vereist.

“Heb je een lichamelijke beperking en wil je graag sporten? Geen probleem, ook dan nodigen we je graag uit om vrijblijvend een paar keer met ons mee te trainen.”

Ga naar de website van Energie op: http://www.cavenergie.nl voor meer informatie en om je op te geven voor een kennismakingsperiode of neem contact op via info@cavenergie.nl 

Advertenties uit de krant