Onzekere Skye wil duidelijkheid
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Skye is een hele lieve hond.</p>

Skye is een hele lieve hond.

(Foto: )

Onzekere Skye wil duidelijkheid

REGIO - Een van de dieren die momenteel in de Dierenstee verblijft is Skye, een kruising Duitse Herder die over een paar weken zijn vijfde verjaardag viert.
Skye is een hele lieve hond, die eigenlijk altijd een goed humeur heeft. Hij is energiek en enthousiast, dol op spelen en heel loyaal aan zijn baas. Maar Skye is ook een onzekere jongen die heel gevoelig is voor de emoties van mensen. Als Skye jouw spanning voelt of merkt dat je twijfelt of onzeker bent, dan wordt Skye dat zelf ook. Uit onzekerheid kan hij grommen en snappen. Skye heeft nog nooit gebeten, maar zijn manier van reageren kan veel mensen zeker afschrikken.
Voor Skye is een baas die duidelijk is en echt de leiding neemt enorm belangrijk. Een baas die met beide benen op de grond staat en niet teveel emotie legt in het contact met Skye. Daarnaast is een rustig thuis, zonder andere huisdieren, belangrijk. Skye reageert buiten over het algemeen goed op andere honden.
Skye is, kortom, een hele leuke en fijne huisgenoot maar hij past niet bij elke persoon en in elke omgeving. Sta jij stevig in je schoenen en zoek je een maatje waar je veel mee kunt ondernemen? Dan moet je zeker komen kennismaken met Skye!
Langskomen bij De Dierenstee kan momenteel alleen op afspraak.
Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 - 655 150, email: info@dierenstee.nl.
www.dierenstee.nl

Meer berichten