Nieuwe secretaris voor Stichting Present
Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Nieuwe secretaris voor Stichting Present

BARENDRECHT – Marjan Visser is de nieuwe secretaris van Stichting Present Barendrecht.

Lia Blinde heeft het afgelopen jaar heel veel tijd en energie gestoken in het secretariaat van Stichting Present en het opbouwen van een digitale werkomgeving voor ons bestuur en voor de nieuwe coördinator. Zij kon haar hoge ambities voor Present echter niet goed combineren met haar drukke reguliere baan. Het bestuur van Stichting Present vindt het heel jammer om afscheid te moeten nemen van Lia en zal haar inbreng erg missen. Inmiddels hebben ze in Marjan Visser een opvolger voor Lia gevonden.

Marjan vertelt: “Al bijna twintig jaar woon ik in Carnisselande samen met mijn man, onze twee pubers en een vrolijke hond. Als zelfstandig onderwijskundige bij Schoolbreed begeleid ik scholen en besturen bij allerlei vraagstukken rondom onderwijskwaliteit.”

“Ik heb ‘ja’ gezegd op het verzoek om secretaris te worden, omdat ik het fijn vind om op mijn manier een bijdrage te mogen leveren aan de gemeenschap die we met elkaar zijn. Bovendien ben ik dankbaar dat ik ‘het omkijken naar de ander’ als een van de kernwaarden van mijn ouders heb meegekregen. Stichting Present haakt daar voor mij helemaal bij aan. Ik geloof sterk in de kracht van samen. En dat juist door het samenbrengen van verschillende talenten er mooiere dingen ontstaan. Wat de één niet kan, kan een ander misschien wel. Daarnaast denk ik ook dat er nog veel onbenut potentieel is. Veel mensen willen wel, maar weten niet altijd praktisch waar ze hun hulp kunnen bieden. Ik vind het een inspirerende opdracht om als Present daarin een verbindende motor en schakel te zijn.”

Meer berichten