Vanaf vijf uur ’s ochtends naar de kapper bij F&T
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Tanja en Cisca Kokkelink bij de vitrine van Happy Soaps. </p>

Tanja en Cisca Kokkelink bij de vitrine van Happy Soaps.

(Foto: )

Vanaf vijf uur ’s ochtends naar de kapper bij F&T

BARENDRECHT – Bij kapsalon F & T aan de Boerhaavelaan staan Cisca en Tanja Kokkelink te trappelen om weer aan het werk te gaan. Op woensdag 3 maart openen ze daarom al om 5 uur de deuren van hun salon.
“Eigenlijk wilden we al om middernacht open gaan. Maar dat kan niet in verband met de avondklok”, leggen ze uit.
“Je mag vanaf 4.30 uur over straat, dus kunnen we om 5 uur open. Zo kan iedereen zonder bekeuring over staat naar de kapper lopen. Wij maken er dan een lekkere lange dag van. Dan kunnen we veel klanten van dienst zijn.”
Cisca en Tanja hebben stille weken achter de rug. Gelukkig werd er regelmatig wel aan de deur verkocht. Ook hebben ze haarverzorgingsproducten bij klanten bezorgd.
Nieuw in het assortiment van F & T is het merk Happy Soaps. Het is een lijn shampoo, conditioner en andere haarverzorgingsproducten. Happy Soap is vrij van plastic en diervriendelijk geproduceerd. Het bevat geen siliconen met plasticdeeltjes die het milieu belasten. Het is verpakt in karton in plaats van in plastic flacons.
“Het is 100 procent plasticvrij. Je gebruikt het stuk zeep totdat het op is. Je hebt daarna geen afval over”, legt Cisca Kokkelink uit. “We hebben het eerst zelf geprobeerd en we zijn er heel enthousiast over.”
Meer over kapsalon F & T en een link naar hun webshop op:
www.deleukstekapsalon.nl

Meer berichten