TVBarendrecht genomineerd voor tennisvereniging van het jaar
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>(foto: TVB)</p>

(foto: TVB)

(Foto: )

TVBarendrecht genomineerd voor tennisvereniging van het jaar

BARENDRECHT - Tennisvereniging TV Barendrecht (TVB) is door de tennisbond KNLTB is genomineerd voor tennisvereniging van het jaar in Nederland.

TVB is na een strenge selectie genomineerd bij de beste drie verenigingen in het land. De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de samenwerking tussen het bestuur en leraar/leraren, de vitaliteit (organisatie, accommodatie, cultuur) van de vereniging en tevens is de ledenontwikkeling binnen TV Barendrecht meegenomen, aldus de jury. Dit jaar was er ook speciale aandacht voor de samenwerking met de leraar.

TV Barendrecht behoort hierdoor samen met Bart van der Ploeg dus tot één van de drie genomineerden om verkozen te worden tot ‘Vereniging & Leraar van het jaar 2020’. Een paar weken gelden stuurde TVB een video met de motivatie. Deze week worden er nog meer filmopnames gemaakt door de KNLTB bij TVB. Op zondag 8 maart vindt tijdens het landelijke congres de bekendmaking plaats van de landelijke winnaar. Voorzitter Leon van der Wilk en tennisleraar Bart van der Ploeg zijn enorm trots op deze bijzondere nominatie.

Meer berichten