Miesje was half jaar vermist
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Miesje.</p>

Miesje.

(Foto: )

Miesje was half jaar vermist

REGIO - Een van de dieren in De Dierenstee die een nieuw thuis zoekt is Miesje. Miesje is een schildpadpoes van negen jaar oud die als vondeling de opvang binnenkwam. Ze bleek al ruim een half jaar vermist te zijn, maar in de thuissituatie van haar eigenaar bleek inmiddels al zoveel veranderd te zijn, dat er afstand werd gedaan van Miesje.

Miesje heeft echt het karakter van een schildpadpoes, ze kan soms best fel uit de hoek komen. Als ze ergens geen zin in heeft of een kroelbeurt zat is, laat Miesje dat duidelijk weten! Er wordt dus af en toe een tik uitgedeeld en dat moet de toekomstige eigenaar van Miesje geen probleem vinden. Dat is nu eenmaal haar karakter en haar manier om iets duidelijk te maken. Daarnaast is Miesje ook een lieve dame die voor veel gezelligheid in huis zorgt. Ze vindt het fijn om bij je in de buurt te zijn en daarnaast gaat Mies graag naar buiten. Ze zoekt een rustig thuis zonder andere huisdieren en zonder jonge kinderen.

Vind je het leuk als een poes een uitgesproken karakter heeft en ben je wel gecharmeerd van de eigenzinnigheid van Miesje? Neem dan contact op met De Dierenstee voor een kennismaking met deze bijzondere dame.


Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, Tel. 0186 – 655 150, Email: info@dierenstee.nl

www.dierenstee.nl

Meer berichten