Viktor en Stephen Steijger.  (foto: Judith Kuivenhoven)
Viktor en Stephen Steijger. (foto: Judith Kuivenhoven)

Viktor en Stephen Steijger vieren 20-jarig bestaan van Optimaal Talent

Algemeen

BARENDRECHT - Trainers en coaches Viktor en Stephen Steijger (47) vieren vandaag, donderdag 1 april, een gedenkwaardig lustrum met Optimaal Talent. Ze bestaan deze dag op de kop af met het door hun opgerichte bureau voor talent-, team- en organisatieontwikkeling 20 jaar.

Op 27-jarige leeftijd startten ze als ondernemers en ruim voor de ‘iedereen-wordt-coach-hype’. Ze zetten zich al twee decennia vol overgave en plezier in voor wendbare mensen, sterke teams, coachend en talentgericht leidinggeven en resultaatgerichte organisaties. “Bouwen aan talenten en teams is elke dag weer een ervaring die enorm veel voldoening en energie geeft. We hebben een zeer eervol beroep, aldus Stephen Steijger.”

Wendbaar

“De kern van ons vak? Wie in zijn comfortzone blijft zitten, zal nooit groeien. Dat geldt voor mensen, teams, leiders, maar ook voor organisaties. Onze meerwaarde daarbij: sturen op blije mensen, stimuleren van ontwikkeling naar the next level en dan komt het resultaat vanzelf. Daarbij kiezen wij nadrukkelijk voor de positieve en waarderende insteek. Meer daarbij de leidraad: ‘optimistisch waar het kan, realistisch waar het moet’.

Om ook onszelf continu te challengen in wendbaarheid hebben we dit jaar van onze bedrijfsverjaardag een bijzondere deadline gemaakt. Op deze bewuste dag komt ons nieuwe boek “Blij(f) wendbaar – bevlogen aan het werk met jezelf, je team en je organisatie” uit. Als klap op de vuurpijl gaat die dag ook onze nieuwe huisstijl en website live. Wendbaarheid is voor ons ook jezelf steeds uitdagen en waar mogelijk opnieuw uitvinden”, aldus Viktor Steijger!

Trots

Ze werken met trots voor prachtige organisaties in het MKB, bij grote overheidsorganisaties en bekende top-500 bedrijven, zoals KLM, ASR, Grolsch, Nationale Nederlanden, Rabobank en Robeco. Ze zijn de bedenkers van de unieke Diamantwijzer, een integraal model en inmiddels online tool, waarmee je als individu, leidinggevende of coach een gedegen en brede wendbaarheidsanalyse kunt maken waarmee je mensen echt een stap vooruit kunt helpen. Het instrument is inmiddels wetenschappelijk getoetst en is de basis voor twee boeken, een wendbaarheidsapp om via een managementdashboard de vitaliteit, het werkgeluk en de duurzame inzetbaarheid van het personeel in kaart te brengen. Ze schreven sinds 2006 zes boeken op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, talent- en teamontwikkeling en de laatste twee boeken dus over wendbaar werken.

Op donderdag 1 april zijn Stephen en Viktor te gast bij Jos Vis in het programma Sportcafé op Exxact Barendrecht. Daar zullen ze vijf boeken in een prijsvraag gesigneerd en wel weggeven.

De live uitzending van Sportcafé is a.s. donderdag van 19.00 en 20.00 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl.

Blij(f) wendbaar is een must voor elke professional, coach of coachend leidinggevende die het positieve verschil wil maken. Die met wendbaarheid, vitaliteit en sturend op werkgeluk en bevlogenheid met het benutten van zijn talenten optimale impact wil hebben. Bestelinformatie: ISBN 9789024438402 – 208 pagina’s - € 23,50. Onder andere via managementboek.nl.

Advertenties uit de krant