Pop Up Art galerie gaat sluiten
Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Pop Up Art galerie gaat sluiten

BARENDRECHT – De Pop Up Art galerie aan de Middenbaan 82 gaat sluiten. Dat heeft de Culturele Alliantie Barendrecht besloten.

De galerie was gevestigd in een leegstaand winkelpand dat dankzij medewerking van de verhuurder en de gemeente kon worden gebruikt voor exposities.

Het was als gevolg van de coronamaatregelen de afgelopen maanden niet of nauwelijks mogelijk om de galerie te bezoeken. “Ondanks de verlenging van de tentoonstelling werden we door de overheidsmaatregelen gedwongen de galerie dicht te houden, en hebben we ons moeten beperken tot een wisseling van de etalage”, legt men bij de Culturele Alliantie uit.

“Inmiddels is het pand verhuurd aan Jut en Jul kindermode en zijn wij genoodzaakt het pand te verlaten. Er wordt naarstig gezocht naar een oplossing, maar vanwege de corona is het overleg met verhuurders uiterst lastig.”

De getroffen kunstenaars zullen bij een herstart voorrang krijgen bij een nieuwe expositie. Daarnaast wil de Culurele Alliantie een virtuele galerie opzetten met werk van alle deelnemers. Wie daarbij wil helpen kan zich melden via: cab.barendrecht@gmail.com.

Meer berichten