Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>John Brosens.</p>

John Brosens.

(Foto: )

John Brosens te gast in Podium Vis

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten uit Barendrecht en omgeving. Met dinsdag 27 april twee nieuwe boeken en een mini-live concert.

Tussen 20 en 21 uur is John Brosens te gast bij Jos. John heeft kortgeleden twee boeken tegelijk uitgebracht. “Partizanen aan de Schelde” een waargebeurd oorlogsverhaal over het verzet in Vlissingen tijdens de Tweede Wereldoorlog en “Hexagon, Het genootschap van Het Zachte Licht”, een kinderboek met een adembenemend avontuur van een doodgewone jongen van vijftien. In dit uur meer over deze twee boeken.

Tussen 21 en 22 uur zijn Tim van de Putte en Robbert Friedl, twee oude bekende te gast bij Jos. Tim en Robbert vormen al jaren een singer-songwriters duo. Regelmatig waren ze te gast bij Exxact Barendrecht. Zij zingen zowel Nederland- als Engelstatig. Van huiskamerconcerten tot festivals weten zij de juiste sfeer over te brengen op het publiek. Maar net als andere artiesten konden zij al een jaar lang niet optreden. Speciaal voor Koningsdag geven ze in dit uur een mini-concert van ong. 20 minuten.

Podium Vis is iedere dinsdag van 20 tot 22 uur te horen op Exxact Barendrecht.

Meer berichten