Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>De Baerne.</p>

De Baerne.

(Foto: )

CultuurLocaal presenteert nieuw cursusprogramma

BARENDRECHT - Vanaf 17 mei kunnen kinderen en volwassenen weer korte cursussen volgen bij CultuurLocaal. De inschrijving daarvoor is gestart.

Als de planning van het corona-stappenplan uitkomt, zullen vanaf 11 mei weer muzieklessen toegestaan worden. Omdat het die week vakantie is, opent De Baerne dan op maandag 17 mei de deuren. Dan kunnen de leerlingen en docenten eindelijk weer bij elkaar komen voor de lessen..

“Het is natuurlijk nog onzeker of het echt door zal gaan, maar we wilden niet wachten met plannen maken”, aldus coördinator Hanneke Meijer. “Dus hebben we met de docenten toch al een cursusaanbod samengesteld, zodat we meteen kunnen starten als de geplande versoepelingen er komen.”

Doordat de periode tot de zomervakantie nog maar kort is, duren de cursussen deze keer 8 weken in plaats van 10. De lestijd per les is juist weer wat langer.

Nieuw in het cursusprogramma zijn een cursus elektrische gitaar voor kinderen van 10 tot 12 jaar en gitaar voor volwassenen. Ook wordt een kinderkoor gevormd met kinderen van 6 tot 12 jaar. Daarnaast zijn er natuurlijk de instrumentcursussen op heel veel verschillende instrumenten en de speelse muzieklessen voor kinderen van 1 tot 6 jaar.

Neem voor inlichtingen contact op met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven kan via de website www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten