Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Maryam Borhani: &#39;We werken met de nieuwste apparatuur&#39;.&nbsp;</p>

Maryam Borhani: 'We werken met de nieuwste apparatuur'. 

(Foto: )

Droom komt uit voor mondhygiëniste Maryam Borhani

BARENDRECHT – Met het openen van Mondhygiënepraktijk Muziekplein is voor Maryam Borhani een droom uitgekomen. Ze wil in haar eigen praktijk voldoende aandacht kunnen besteden aan de patiënten.

“Ik zit 18 jaar in het vak”, vertelt Maryam Borhani. Ze is begonnen als tandartsassistent en heeft zich daarna verder ontwikkeld.
“Ik heb mijn studie mondzorgkunde aan de Hogeschool Amsterdam in 2011 met succes afgerond. In de voorbije jaren heb ik tevens ervaring opgedaan aan het Erasmus MC op de afdeling mond- en kaakchirurgie en Parodontologie kliniek. Daarnaast was ik werkzaam binnen verschillende mondzorgpraktijken als mondhygiëniste. Naast mijn werkzaamheden als mondhygiëniste ben ik sinds 2015 bezig met het verzorgen van voorlichtingsavonden bij kinderopvangcentra en op de basisscholen.”

Tandarts

Aan het Muziekplein heeft de nu een kleinschalige eigen praktijk met twee behandelkamers: een voor de mondhygiëniste en een van een tandarts.

Borhani: “Samen met tandarts N. Peppelenbos zorg ik ervoor dat iedereen van jong tot oud bij ons terecht kan. Niet alleen voor preventieve mondzorg maar ook voor (ernstige) tandvleesproblemen. Alles wat wij doen is gericht op preventie en het onderhouden van een goede mondgezondheid. Zo wordt er bij ons gekeken naar de conditie van je tandvlees, eventuele afwijkingen in de mond en of er gaatjes zijn.”

In de eigen praktijk kan Maryam Borhani voldoende tijd nemen voor angstige patiënten en voor ouders met kinderen. “We werken met de nieuwste apparatuur, waardoor de behandeling veel prettiger is dan je wellicht gewend bent. Wij kunnen met behulp van een moderne camera precies de behandeling wat voor u nodig en van belang is uitleggen en zodanige heeft u ook een idee wat u te wachten staat.”

De behandeling van kinderen onder de 18 jaar wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Er is geen verwijzing nodig van uw eigen tandarts.
Het valt Maryam Borhani op dat er in Barendrecht veel mensen zijn zonder verzekering voor tandartskosten. “Iedereen is hier welkom. Dan praten we erover wat we kunnen doen”, aldus de mondyigiëniste.

Informatie

De praktijk is gevestigd aan het Muziekplein 12. Patiënten kunnen zelf een afspraak inplannen via de website van de praktijk. Of neem contact op via info@mondhygienepraktijkmuziekplein.nl
tel: 0655690780 WhatsApp nummer 0655690780

www.mondhygienepraktijkmuziekplein.nl

Meer berichten