Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>(Foto: John van Duijn)</p>

(Foto: John van Duijn)

(Foto: )

Duo geeft Voordeur Concert

REGIO - Tijdens de lockdown kwamen violiste Camilla van der Kooij en pianiste Josje Goudswaard op het idee om korte concerten te geven, geheel ‘Corona-Proof’, gewoon bij de mensen thuis voor de deur met een speciaal hiervoor ingerichte concertbus. Zo werd ‘Het Voordeurconcert’ geboren! Het Fonds Podium Kunsten kende een subsidie toe, zodat een concerttour door Zuid-Holland konden gaan plannen.

Het duo is er inmiddels helemaal klaar voor en de eerste feestelijke Voordeurconcert dag vond plaats afgelopen zondag 21 maart in Alphen aan den Rijn. Maar er komen nog elk weekend Voordeurconcerten in verschillende regio’s in Zuid-Holland. Waaronder op zondag 2 mei in Barendrecht en omgeving. Mensen kunnen een concert boeken via www.hetvoordeurconcert.nl.

Pianiste Josje Goudswaard is pianiste van onder andere het Tuschinski Trio en van violiste Camilla van der Kooij. Onder de internationale pseudoniem Donna Verdell schrijft zij arrangementen en componeert zij muziek voor piano en harp.

Violiste Camilla van der Kooij is naast klassieke muziek gespecialiseerd in improvisatie en popmuziek. Zij is violiste van het Red Limo Quartet, van het Tuschinski Trio en The Analogues. Camilla werkte met vele artiesten zoals Wende, Kensington en Janne Schra.

Meer berichten