Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

William Vat in gesprek over Zinvol Leven

BARENDRECHT. - William Vat gaat op donderdag 6 mei Live in gesprek van 20 tot 21 uur bij Exxact Barendrecht over Zinvol Leven.

Ieder mens wil een positieve betekenis geven aan zijn leven. Ieder mens verlangt ten diepste naar een zinvol leven. Wanneer men zinvol bezig is en zinnige dingen doet, opent zich een onuitputtelijke bron van motivatie en creativiteit. In deze Live uitzending praat William daarover met de Barendrechter Wouter ter Braake hij is zingevingscoach en begeleidt mensen bij het ontrafelen en herscheppen van hun levensverhalen. Wouter was eens de jongste stakingsleider (21 jaar) van Nederland. Wouter heeft een goed verkocht boek geschreven ‘Waar een wil is, is een omweg’. Dit boek vertelt het verhaal van een joch dat terecht komt op een plek vol grofheid, alcoholmisbruik, ruzie en geweld. Het is de zoektocht van een ziel naar zin.

In deze Live ‘William in gesprek met....’ Live uitzending staat de muziek in het teken van de ‘Americana Soul music. Exxact Live ín gesprek met… is te beluisteren op donderdag 6 mei van 20 tot 21 uur op 106.4 in de ether en op 105.9 op de kabel en ook via www.exxact.nl

Meer berichten