Ina en Wim de Jong.
Ina en Wim de Jong.

Iedere Druppel Helpt in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 1 juni zijn Wim en Ina de Jong, oprichters van ‘Iedere Druppel Helpt’ te gast in het radioprogramma Hart voor Barendrecht.

Ina en Wim en hun kinderen besloten in 2012 zich met de Stichting Iedere Druppel Helpt te gaan inzetten voor mensen in de samenleving die het veel minder hebben dan wijzelf, zowel in het binnen- als in het buitenland. Met de ervaringen van Wim als registeraccountant en ondernemer en van Ina in de makelaardij en jarenlange inzet als vrijwilliger in het kader van huisvesting en onderwijs. Zo hopen zij iets voor de ander te kunnen betekenen.
Stichting Iedere Druppel Helpt heeft ten doel de ondersteuning van mensen of projecten met een hulpvraag, steun- of hulpbehoevenden, in de samenleving in het binnen- en buitenland in de meest brede zin van het woord. De Stichting Iedere Druppel Helpt tracht haar doel te bereiken door middel van donaties, ondersteuning van projecten en acties.
Ze zetten zich bijvoorbeeld in voor naschoolse opvang in sloppenwijken in Dar es Salaam in Tanzania, waar zij al jaren zorgen voor voetbalspullen, eten en drinken voor jonge kinderen, die leven in zeer moeilijke omstandigheden. Maar ook helpen zij met de soepbus van het Leger des Heils in Rotterdam.

Met Wim en Ina gaan we in gesprek over hun stichting en waar zij dat steuntje in de rug kunnen geven, zodat mensen dóór kunnen en zich bemoedigd weten.

Hart voor Barendrecht is op dinsdag tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht.

Advertenties uit de krant