(foto: Ingrid Koedood)
(foto: Ingrid Koedood)

Huisraadverzamelbank Barendrechtse Uitdaging barst uit zijn voegen

Algemeen

BARENDRECHT – Zaterdagmorgen heeft Dinah Rudack, manager van IKEA Barendrecht, 37 pallets met goederen voor de Huisraadverzamelbank van de Barendrechtse Uitdaging overgedragen. Met enthousiasme namen Xander Heijnen (projectleider) en Linda Sanders (manager Barendrechtse Uitdaging) de goederen in ontvangst.

De enorme verhuiswagen, door Den Otter Verhuizingen beschikbaar gesteld voor deze klus, staat die ochtend geduldig klaar. Na een klein uur is alles vakkundig gestapeld in de vrachtwagen. Dan op weg naar Loods38, waar alles tijdelijk kan worden opgeslagen. Een tiental vrijwilligers kwam helpen bij het lossen.

Wethouder Reshma Roopram heeft op deze dag de tijd genomen om dit project, bestemd voor de armoede achter de voordeur, te volgen. Zij is vol bewondering over de vlotte verwerking van alle materialen op deze zaterdag.

Twee medewerkers van Aafje Hulpthuis hebben de taak op zich genomen om de artikelen te tellen en te fotograferen. Waarop Lianne den Haan (projectleider) het geheel verwerkt op de computer. De goederen variëren van knuffels, borden in vrolijke kleuren, kussens, kastjes, servetten, inpakpapier, dozen, schilderijen tot lampen. De uitgifte zal binnenkort beginnen.

Wie vragen heeft over het project Huisraadverzamelbank kan contact opnemen met Lianne den Haan (06-36180436) of Xander Heijnen (06-24948700).

Advertenties uit de krant