Afbeelding

Bouw Buko Infrasupport gestart

Algemeen

BARENDRECHT – Op bedrijventerrein Vaanpark gaf wethouder Peter Luijendijk vrijdagmiddag 28 mei het startsein voor de bouw van de nieuwe vestiging van Buko Infrasupport.
De wethouder mocht helpen met het slaan van de eerste paal. Het gebouw is ontworpen door Erik Priester van Idea Architecten. In het eerste kwartaal van 2022 wordt de oplevering verwacht.

De nieuwbouw in Barendrecht vervangt de vestiging in Rhoon, die te klein is geworden.

Het nieuwe bedrijfsgebouw zal bestaan uit een transparant kantoor, bedrijfsruimte en een deels overkapt buitenterrein voor de opslag van materialen. De architect Idea BV heeft gewerkt aan een kwalitatief en duurzaam bedrijfsgebouw, geheel in lijn met de in 2019 geopende bedrijfslocatie voor regiovestiging Elst. Belangrijke thema’s als een gasloos gebouw en invoer van houten elementen zijn meegenomen in het ontwerp. Op het dak worden 100 zonnepanelen geplaatst en de verwarming geschiet door middel van een warmtepomp.

BUKO Infrasupport is sinds 30 jaar dé expert in verkeersmaatregelen. Van advies uitbrengen en verkeersplannen maken tot het plaatsen van een wegafzetting. Met 285 medewerkers, vanuit 10 locaties.

bukoinfrasupport.nl

Afbeelding

Advertenties uit de krant