Huib van Zessen.
Huib van Zessen.

Bazarwinkel in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 8 juni zijn Leen Pot en Huib van Zessen van de Bazarwinkel te gast in het radioprogramma Hart voor Barendrecht.
De Bazarwinkel is een alternatief voor de Bethelbazar die net als vorig jaar niet gehouden kon worden. Met Leen en Huib wordt gekeken naar de vier goede doelen, het assortiment in de winkel, de tussenstand van de opbrengst en de inzet en motivatie van de vrijwilligers. In de eerste weken is er al veel verkocht. De voorraden worden aangevuld. Het assortiment is afhankelijk van wat aangeleverd is, en varieert daarmee telkens.
De Bazarwinkel is te vinden op de Middenbaan nummer 74 en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. De Bazarwinkel gaat door met verkopen tot 19 juni. De opbrengst van de verkopen gaan naar ZWO Project Mencoldes in Colombia, Stichting Present Barendrecht, Stichting Voedselbank Barendrecht en Stichting SHIF (ondersteuning startende basisscholen in Oeganda)

De Bethelbazarcommissie organiseert normaal gesproken meerdere geldwervingsactiviteiten, waarvan de Bethelbazar in andere jaren de grootste is. De Bethelbazarcommissie heeft vorig jaar veel nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen waardoor het organiseren van geldwervingsactiviteiten door kan gaan.
Met Leen en Huib wordt in deze uitzending ook gekeken welke plannen de commissie heeft voor volgende activiteiten.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is iedere dinsdag tussen 19 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Zij is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxactfm.nl. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het nabeluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie: www.hartvoorbarendrecht.nl

Advertenties uit de krant