Afbeelding

Harmonie doet mee aan actie Prins Bernhard Cultuurfonds

Algemeen

BARENDRECHT - Tot en met 5 juni doet Harmonievereniging Barendrecht mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In totaal collecteren 1182 organisaties in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur. De collecte is dit jaar voor de tweede keer mobiel, via appjes, mailtjes en social media. De opbrengst van de actie is voor de organisaties die actievoeren. Harmonievereniging Barendrecht voert actie om het 100-jarig jubileum op een mooie manier te kunnen vieren.

Harmonievereniging Barendrecht bestaat dit jaar 100 jaar en wil dit samen met ruim 300 leden op een mooie manier gaan vieren. Er staan al verschillende optredens op de planning in 2022 van verschillende groepen en orkesten die de vereniging heeft. De vereniging staat bekend om het feit dat iedereen welkom is.

Binnen de vereniging zijn er verschillende beginnersorkesten voor jeugd en volwassenen die graag in groepsverband muziek willen maken. Om alle groepen en orkesten een podium te bieden kan een extra bijdrage daarbij goed helpen, zeker nu voor het jubileum het mooi zou zijn om de verschillende optredens net iets specialer te maken.

Doneren kan via de QR-code op
harmoniebarendrecht.nl

Advertenties uit de krant