Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:
advertorial

Exclusieve Preview nieuwe Renault ARKANA

Vandaag laatste moment tot 18.00 uur! 

Maandag 7 juni kun je als een van de allereerste, dus ruim voor de officiële introductie, kennismaken met de gloednieuwe Renault ARKANA. Auto Indumij Barendrecht maakt deze eerste ontmoeting mogelijk, waarbij je de nieuwe ARKANA van dichtbij kunt bekijken, voelen en proef zitten.

Standaard full hybrid 
De nieuwe Renault ARKANA is standaard volledig hybride. Met een gecombineerd motorvermogen van 145pk en een automatische transmissie zet de nieuwe ARKANA het woord comfort in een nieuw daglicht. De E-TECH Hybrid techniek zorgt ervoor dat de ARKANA zich vanaf de start gedraagt als een volledig elektrisch aangedreven auto. Rijd je verschillende wegen en omstandigheden, dan kiest de uit de formule 1 afkomstige E-TECH techniek de meest optimale mix tussen brandstofmotor en elektromotor.

Nieuwe Renault Arkana vanaf vanaf € 32.390,-
De nieuwe Renault ARKANA is niet alleen heel modern, hij ziet er ook nog een fantastisch uit. Een stoere sport SUV die verkrijgbaar is in drie uitrustingsniveaus. Vanaf de Zen kom je eigenlijk al niets tekort, de Intens voegt pure luxe toe en de R.S. Line laat je optimaal genieten van de sportieve kanten van de nieuwe Renault ARKANA. Je rijdt al in een nieuwe Renault ARKANA vanaf slechts € 32.390,- rijklaar.

Schitterend interieur
Renault heeft een naam hoog te houden op het gebied van afwerking en comfort. De nieuwe Renault ARKANA vormt hierop geen uitzondering. In het interieur van de ARKANA worden de mooiste materialen gebruikt. In de slimme cockpit van de nieuwe Renault ARKANA, die voorzien is van het grootste display in zijn klasse, geniet je straks van een gebruiksvriendelijke en verbonden ervaring. Je ervaart hoe het zou kunnen zijn om in een zelfstandig rijdende auto te zitten, dankzij Renault EASY DRIVE. En met het volledig aanpasbare MULTI-SENSE-systeem biedt de ARKANA voor iedereen een rijbeleving op maat.

Standaard 8-traps automaat (EDC)
Door zijn hoge zitpositie heb je altijd goed overzicht op de weg. De standaard aanwezige Pure Vision Full LED koplampen geven je ook in de meest moeilijke omstandigheden optimaal zicht en de rijhulpsystemen zorgen voor een veilige rit.

Extra comfort biedt de standaard 8-traps EDC automaat, gekoppeld aan de E-TECH hybride aandrijflijn. Door de B-modus van de automaat de selecteren rem je extra hard af op de motor, zodat de teruggewonnen energie de batterij weer oplaadt. Ideaal in stadse omstandigheden zodat je bijna met één pedaal kunt autorijden.

Preview bij Auto Indumij Barendrecht
Op zaterdag 5 en maandag 7 juni hebben we het voorrecht om je de nieuwe ARKANA te kunnen laten zien. Onze showroom in Barendrecht is het decor van deze exclusieve preview. Wil jij de nieuwe Renault ARKANA in het echt bewonderen en de kwaliteit van het interieur ervaren? Kom dan langs bij Auto Indumij Barendrecht op 7 juni tot 18.00 uur. Je kunt de nieuwe Renault Arkana nu ook al online ontdekken op https://www.renault-indumij.nl

Meer berichten